AT Bookings entertainmentpartner Van der Valk International

Van der Valk profileert zich met de komst van valkevents.com steeds meer als ‘eventspecialist’.
Voor wie durft te vragen is alles mogelijk. Sinds deze week is de nieuwe website valkevents.com online, een initiatief van Van der Valk International. Met deze website wil Van der Valk haar faciliteiten voor de eventorganisator verder benadrukken.

“Als je facilitair alles in huis hebt voor events – locaties, zalen, catering – maar je wilt je opdrachtgevers meer bieden, dan ga je op zoek naar partners die jou kunnen aanvullen,” zegt Robbert Weddepohl, sales director Van der Valk International. “Dat vormt de basis voor onze website: valkevents.com. Met de komst van deze website komt de focus meer te liggen op het gezamenlijk optrekken bij de ontwikkeling en uitvoer van een all-inclusive meeting of event, voor corporates én particulieren. Ook wordt het op deze manier mogelijk om binnen 24 uur een volledige offerte uit te brengen.” Op valkevents.com vinden opdrachtgevers een keur aan mogelijkheden die de deelnemende hotels te bieden hebben. De hotels bieden daarnaast passende offertes op maat voor elke wens en elk budget.

Samenwerkingspartners
Van der Valk International vond complementaire partners in AT Bookings, voor alle event entertainment en conceptuele voorstellen en Twoppy voor het creëren van mobiele event apps. Met dit nieuwe en complete aanbod wil Weddepohl de vraag voor zijn. Hij ervaart ook dat die vraag groeiende is. “Zeker bij de hotels die nu gebouwd of herbouwd worden, die worden echt als eventlocatie gepositioneerd. We hebben bijvoorbeeld net een nieuwe locatie in Hoorn geopend, waar we zelf zakelijke evenementen organiseren en zijn we nu druk bezig met de opening van het nieuwe hotel in Tiel, waar de focus echt op congressen ligt. Aan de reacties merken we dat daar behoefte aan is. Beide partners moeten ervoor gaan zorgen dat de eventorganisator meer tijd gaat besparen en dat de productiviteit van het event verhoogd wordt. Van der Valk heeft gekozen voor AT Bookings en Twoppy omdat beide partijen precies bieden wat noodzakelijk is rondom evenementen. Kijk voor een overzicht van de deelnemende Van der Valk hotels op valkevents.com.