Lancering The Voice Bookings

Een internationaal boekingsplatform voor artiesten van de populaire televisieshow The Voice. Per 24 juni 2015 wijzigt 8ball Bookings haar naam in The Voice Bookings. Het booking agency maakt zich hiermee sterk voor het stimuleren van de uitwisseling van acts tussen verschillende landen. De vertrouwde en persoonlijke service, solide backoffice en de enthousiaste specialisten blijven onveranderd.

In 2012 sloegen 8ball Music en Het Boekingsburo.nl, onderdeel van AT Bookings, de handen ineen en vormden samen 8ball Bookings. Inmiddels is de populaire talentenjacht in ruim 163 landen op televisie te zien. Het aantal landen dat zich hierbij aansluit groeit nog steeds. Ook is er een groeiende vraag naar de wereldwijde televisiesterren. Om de artiesten een internationaal boekingsplatform te bieden verandert 8ball Bookings haar naam per 24 juni 2015 naar The Voice Bookings. Het artiestenbureau maakt zich hiermee sterk voor het bevorderen van de uitwisseling van acts tussen verschillende landen.

De winnaar van The Voice of Korea in een groot poppodium in Nederland of een deelnemer van The Voice of Ireland op een personeelsfeest in Frankrijk? The Voice Bookings ontwikkelt de carrières van de talentenjacht artiesten door ze op een passende manier te koppelen aan klanten en publiek binnen het wereldwijde netwerk. Dat het al een succes is blijkt uit recente boekingen. Zo speelde Nick Howard (The Voice of Germany) een uitverkocht Paradiso in Amsterdam volledig plat!

The Voice Bookings is hét boekingsplatform voor artiesten van de televisieshow. De vertrouwde service, solide backoffice en de enthousiaste specialisten blijven onveranderd. Net als bij 8ball Bookings voorziet The Voice Bookings haar klanten van persoonlijk advies en een zorgvuldige begeleiding in het voor- en natraject. Alles om de juiste invulling van het gewenste entertainmentpakket samen te stellen.

www.thevoicebookings.com