Vacature AT Bookings (Amsterdam)

AT_BOOKINGS_LOGO

AT Bookings verzorgt de boekingen voor een breed scala aan acts: live-bands, DJ’s, artiesten, personalities, social influencers en urban-acts. Dit talent treedt op in de meest uiteenlopende evenementen zoals festivals, poppodia, clubs, maar ook in het zakelijke segment zoals bedrijfsevenementen en privéfeesten. AT Bookings is één van de grotere boekingskantoren van Nederland.

Bij AT Bookings werkt een team van professionele boekingsagenten dat de live-carrières van (internationale) artiesten ontwikkelt door ze op een relevante wijze te koppelen aan klanten en publiek. Verder is AT Bookings exclusief entertainmentpartner van Holland Casino.

Onlangs is AT Bookings een strategisch partnership aangegaan met Cloud9 en Anna Agency. Hierdoor is een sterke combinatie van drie vooraanstaande organisaties in de muziekindustrie ontstaan, ieder met hun eigen specialisme. AT Bookings is gevestigd in Amsterdam.

AT Bookings is met spoed op zoek naar een  Administratief Medewerker (M/V) voor 24-32 uur per week

In deze rol ben je samen met de Office Manager verantwoordelijk voor de administratie van AT Bookings. Je rapporteert aan de directeur en ondersteunt de boekers bij de (inter)nationale boekingen van onze artiesten. Het betreft een dynamische functie met diverse werkzaamheden en met een grote verantwoordelijkheid; onze artiesten treden wereldwijd op en je staat hierdoor in contact met uiteenlopende relaties waarbij er strakke deadlines zijn.

Taken o.a.:
– Opstellen van contracten en facturen
– Debiteuren- en crediteurenbeheer
– Ondersteuning van boekingen (vastleggen vluchten, hotels, etc.)
– Data verwerken in het boekingssysteem
– Het ondersteunen van de boekingsdivisie in de breedste zin van het woord

Daarnaast draag je zorg voor algemene werkzaamheden zoals het verwerken van de post, bestellen van kantoorartikelen, ontvangst van gasten en afhandeling van telefoon- en emailverkeer.

Profiel van de geschikte kandidaat:
– HBO denk- en werkniveau
– Zelfstandig met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en nauwkeurigheid in het werk
– Goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal
– Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
– Kennis van en ervaring met Microsoft Office
– Woonachtig in de Randstad, bij voorkeur regio Amsterdam
– Affiniteit met de muziekbranche is een pré

Wanneer je besluit te solliciteren, dan ken je jezelf als iemand met een dienstverlenende en proactieve instelling. Je hebt oog voor detail en je bureau is opgeruimd. Je bent secuur, flexibel en je kunt zelfstandig werken. Je bent je bewust van de vertrouwelijkheid van de werkzaamheden en gaat hier discreet mee om.

Aanbod:
Parttime functie in een dynamisch en groeiend bedrijf met een prettige en informele werksfeer. Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Er is een collectieve pensioenregeling.

Reactie:
Een motivatiebrief met CV kan per post of per e-mail gezonden worden naar:

AT Bookings
t.a.v. Heleen Prins
Pilotenstraat 6L
1059 CJ Amsterdam
heleen.Prins@atbookings.com

Informatie:
Voor meer informatie kun je op werkdagen tussen 10.00 – 12.00 uur contact opnemen met Heleen Prins via telefoonnummer 020 – 261 93 56 of een e-mail sturen naar heleen.Prins@atbookings.com