Over AT Management

AT Productions, oorspronkelijk opgericht als managementbureau, heeft sinds 1996 op zowel nationaal- als internationaal niveau expertise en een uitgebreid netwerk opgebouwd. Met een roster aan grote nationale en internationale artiesten heeft AT Productions zich bewezen als een betrouwbare en toegewijde partner in de opbouw en ontwikkeling van een artiestencarrière. AT Management is het onderdeel binnen de organisatie dat verantwoordelijk is voor deze managementactiviteiten.

AT Management heeft bijgedragen aan de carrières van Nederlands beste rockbands, zoals Within Temptation, Kane en DI-RECT. Kane verkocht diverse stadionconcerten voor meer dan 35.000 mensen uit en vele singles en albums bereikten de platina of gouden status. De muziek van Within Temptation wordt in inmiddels in meer dan 45 landen uitgebracht (inclusief Europa, de Verenigde Staten en Japan), wat heeft geresulteerd in meer dan 2 miljoen album/DVD verkopen.

Door de deelname van AT aan programma’s als ‘Idols’ (jurylid Edwin Jansen) en ‘Rock Nation’ (zoektocht Edwin Jansen naar nieuwe Nederlandse rockband) heeft het een sterke band opgebouwd met nationale TV producenten (zowel publiek als commercieel) en productiemaatschappijen.

In deze ‘peoples business’ heeft AT Management goede contacten opgebouwd met gerenommeerde platenmaatschappijen, muziekuitgeverijen, pers, radio, tv- en productiebedrijven en ondersteunende instanties, waarmee nauw wordt samengewerkt. Naast management kunnen er meerdere rechten bij AT Management worden ondergebracht, zoals publishing.

Eind september 2014 kondigde AT aan de activiteiten op het gebied van artiestenmanagement af te bouwen (zie hier).

AT Management vertegenwoordigt momenteel de volgende artiesten: