Nouveau Riche Music

Nouveau Riche Music (NRM) is het label dat is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Boaz de Jong (Boaz van de Beatz) en AT Productions. Mr.Polska, Skinto, Noizboiz, Stepherd, Leo, JeBroer, Kid de Blits en Boaz van de Beatz hebben hun muziek uit onder dit label uitgebracht. NRM is het resultaat van het samenvoegen van creativiteit en DIY-mentaliteit van het hip-hop collectief Nouveau Riche en de professionaliteit en ervaring van AT Productions.

Het label stelt zich ten doel ‘nieuwe’ muziek uit te brengen en het NL hiphop genre te verdiepen, door cross-overs te maken met house, grime, electro, dubstep en andere dance-muziek en heeft de ambitie om toonaangevend te zijn binnen het genre.

Binnen de samenwerking was AT Productions verantwoordelijk voor de strategische en administratieve ondersteuning bij de lancering van beeld- en geluidsdragers en op het gebied van marketing en promotie van de releases en tours. Boaz van de Beatz is als producer verantwoordelijk voor de producties die uitkomen op Nouveau Riche Music.

De eerste officiële release van Nouveau Riche Music, getiteld “Alziend Oor” kwam uit op 10 juni 2011 en geldt als een staalkaart van het label.

Zie ook:

www.youtube.com/NouveauRicheMusic
www.twitter.com/NRM_official
www.facebook.com/NouveauRicheMusic